Usefull information

De vakantiewoning Butterfly is ideaal gelegen om Ieper en omstreken en bij uitbreiding west- vlaanderen te beleven.

Op ieper.be is er een ruim aanbod te vinden gaande over musea, restaurants, georganiseer- de stad happenings eventueel bijgestaan door lokale ervaren gidsen. Ook via toerisme-westhoek.be krijgt men een ruim aanbod van aktiviteiten en ontspanningsmogelijkheden in de westhoek. Voor de fietsers en wandelaars zijn er in de groene bosrijke ieperboog tal van goed bewegwijzerde routes uitgestippeld vaak met historische achtergrond, te vinden op fietsen-wandelen.be

Voor geinteresseerden in de 1W.O. Geschiedenis is Ieper de place to be. Gaande van hedendaagse herdenkingen met taptoo's en militair eerbetoon over befaamde musea en talrijke goed bedocumenteerde gevechtsposities te velde. Deze kunnen zelfs met professionele begeleiding bezocht worden waardoor een bezoek veel meer diepgang krijgt.

Vanuit de westhoek is er dan nog de Frans-Vlaanderen streek die een volledig andere en nieuwe toeristische uitdaging biedt.

Al deze informatie- maar dan in detail uitgewerkt- vindt u ook terug in onze documentatie map ter plaatse waarbij wij u graag wegwijs maken in het ruime aanbod.

Change language