Het vakantieverblijf

Buiten kan U gebruik maken van de keuken terras(maaltijden) en living terras voor de rustige zomeravonden,op het vijver terras(op het water) kan zonnebaden of pootjebaden; tuinmeubilair en BBQ zijn beschikbaar.

In de keuken beschikt U over alle moderne comfort met toebehoren voor acht personen met ontbijttafel met zicht op terras en vijver.

De ruime woonkamer heeft een eetplaats voor acht personen, twee 4-personen sofa's en een cocoon bed; flatscreen, internet en wifi zijn aanwezig.

De romantische slaapkamer heeft een groot 2-pers. hemelbed met zicht op de weide en vijver. De grote slaapkamer heeft naast een groot 2-persoons bed ook een ruim stapelbed met uitschuif. De moderne badkamer is ingericht met een dubbele lavabo en regen douche. Er zijn 2 toiletten voorzien.

Het huis is volledig elektronisch beveiligd en beschikt over automatische surround buiten- verlichting. Verder is er ook een zeer uitgebreide documentatie map aanwezig met de waaier aan mogelijkheden die de streek te bieden heeft.

Change language